Összes oldalmegjelenítés

2014. március 31., hétfő

Ludányi pincészet borkóstoló a Borhálóban



Jóféle zamatos bort kóstoltunk friss kézműves kecskesajttal az Angyalföldi Borhálóban.

A Borháló Franchise - ahol más a mÉrték egy újfajta megközelítést alkalmazva kívánja a borkedvelőket kiszolgálni. A borokat nem borospalackokban kínálják, hanem  pillepalack és a papírdoboz segítségével. Kínálatukat úgy válogatják össze, hogy minden tájegység jellegzetes vagy érdekes fajtája megtalálható legyen.

A Ludányi Pincészet remekművei a Mátra hegyvonulata védettségét élvező változatos, mélyrétegű talajok gyümölcséből kerülnek ki, melyekkel ezen az estén maga a tulajdonos-gazda, Ludányi József ismertetett meg bennünket.

Kóstolt borok:
Olaszrizling
Pinot Gris
Elizabeth cuvée
Sárgamuskotály
Excellent Rosé
Excellent Red


A zamatos borok mellé az Alföldi Garabonciás Kft. ínycsiklandó sajtkülönlegességeit kóstolhattuk.
Az izsáki vállalkozás hagyományos receptúra alapján, de a legkorszerűbb technológiát alkalmazva készíti sajtjait.


Sajtok:
Natúr, fűszeres és füstölt érlelt félkemény sajt
Natúr, zöldfűszeres és provánszi lágy kecskesajt
Snidlinges és bazsalikomos krémsajtgolyó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...