Jóféle zamatos bort kóstoltunk friss kézműves kecskesajttal az Angyalföldi Borhálóban.
A Borháló Franchise - ahol más a mÉrték egy újfajta megközelítést alkalmazva kívánja a borkedvelőket kiszolgálni. A borokat nem borospalackokban kínálják, hanem pillepalack és a papírdoboz segítségével. Kínálatukat úgy válogatják össze, hogy minden tájegység jellegzetes vagy érdekes fajtája megtalálható legyen.
A Ludányi Pincészet remekművei a Mátra hegyvonulata védettségét élvező változatos, mélyrétegű talajok gyümölcséből kerülnek ki, melyekkel ezen az estén maga a tulajdonos-gazda, Ludányi József ismertetett meg bennünket.
Kóstolt borok:
Olaszrizling
Pinot Gris
Elizabeth cuvée
Sárgamuskotály
Excellent Rosé
Excellent Red
A zamatos borok mellé az Alföldi Garabonciás Kft. ínycsiklandó sajtkülönlegességeit kóstolhattuk.
Az izsáki vállalkozás hagyományos receptúra alapján, de a legkorszerűbb technológiát alkalmazva készíti sajtjait.
Sajtok:
Natúr, fűszeres és füstölt érlelt félkemény sajt
Natúr, zöldfűszeres és provánszi lágy kecskesajt
Snidlinges és bazsalikomos krémsajtgolyó
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése