A katalógusban a borokhoz leírás is került illetve, kis ikonok, amelyeken szerepel, hogy milyen fogást ajánlanak a nedűhöz, hogy a bort hány fokon fogyasszuk és hogy milyen hamar, hogy ne veszítsen az aromáiból. De az is odakerült, ha kifejezetten érlelesre javasolt-e a tétel. Ezen utóbbi jelek kifejezetten tetszenek.
Rosék, 9 borvidék (Balatoni, Villányi, Etyek-budai, Pannonhalma, Sopron, Szekszárd, Eger, Tokaj-hegyalja, Nagy-Somló) bora, ifjú borászok bora, nemzetközi borok, SPAR Pincemester borok, pezsgők, párlatok kerültek a katalógusba.
A katalógusban helyet kapott több olyan bor is, amely rangos versenyek díjait tudhatja magáénak:
Feind Cabernet Franc – Népszabadság TOP100 bor legjobb vörösbora
Kreinbacher Nagy Somlói Furmint – Vinagóra Ezüstérem
Hilltop Prémium Neszmélyi Chardonnay - Chardonnay du Monte 2013 ezüst, Vinagóra Aranyérem
Ezen felül a jelentősebb borvidékekről rövid leírás is található a brossurában.
Jó borozást kívánok! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése