Abban a szemléletben hozták létre a nemzetközi szinten is egyedülálló Winehub Borközpontot, hogy a borozás és a borvilág minden szereplőjét összekössék kötöttségek nélkül, számtalan – eddig még nem látott – előnnyel. Ezt a szemléletet erősítendő, a Winehub Borközpont szeptembertől új sommelier-t igazolt, nevezetesen Tüű Pétert, hogy támogassa partnereit és csapatát.
Tüű Péter a Winehub Borközpontba igazolását megelőzően a Laurel Étterem head sommelier-je volt, előtte évekig az Arany Kaviár Étteremben töltött be hasonló pozíciót, mely időszak alatt az étterem az általa összeállított borlappal nyerte el az "Év Borlapja Díjat" a Dining Guide gálán.
A Winehub Borközpont kiemelt célja, hogy Péter tapasztalatán és tudásán keresztül fejlessze partnerei borlapját és italválasztékát, valamint általánosságba véve megerősítse a Winehub
Borközpont piaci jelenlétét.
Keresztesi Zoltán
üzletfejlesztési vezető
Winehub Borközpont
+36-20-573-5483
zoltankeresztesi@winehub.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése