Összes oldalmegjelenítés

2023. június 7., szerda

Megnyitott a Cut & Barrel Bisztro - Várunk június 8-tól!


 Különleges latin-amerikai fogásokkal Óbuda szívében nyitott a Cut & Barrel bisztró –


LATIN PASSION THAT TURNS YOUR MOMENTS INTO MEMORIES


Óbuda szívében, a régi Gordberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda

legújabb bisztró étterme a Cut & Barrel Salumeria and Vineria!



Bisztró éttermünkben a baszk és latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal

szeretnénk megismertetni vendégeinket, ahol a kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást

harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztunk létre.

A Latin-Cousine mindig kiegészít egy fontos eseményt, legyen az egy esküvő, családi összejövetel

vagy csak egy esti könnyed szórakozás: ételeink mindig a kapcsolatteremtést szolgálják. Ez a baszk

konyha alapja. Nem véletlen, hogy a baszk gasztronómia Európában is az egyik leghangulatosabb

konyhaművészetté vált napjainkra.

A világ számos éttermét megjárt brazil-portugál gyökerű séf, André Bicalho az argentin-baszk

kontakt konyhát képviselő Cut & Barrel bisztró corporate séfje.


André korábban számos országban, többféle területen tevékenykedett, amelyek közvetlenül, vagy

szorosan kapcsolódtak a gasztronómiához. Már több, mint 15 éve él Európában, dolgozott

Spanyolországban, Portugáliában, Angliában, Belgiumban, Németországban is és féléves szakmai

gyakrolatot szerzett a 2 Michelin-csillagos Villa René Lalique étteremben  a francia Elzász régióban.

Széles körű nemzetközi tapasztalatát az új bisztró éttermünkben, valamint emellett Etyeken, a

Haraszthy pincészet Matador étteremének corporate séfjeként is hasznosítja.

A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és

magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket. A

füstös ízeket következetesen építjük be az ételekbe, mindig vigyázva arra, hogy összhangban

legyenek, és ne tereljék el a figyelmet a borokról sem. 



Az étterem egyik legfontosabb alkotóeleme a hús. A világ különböző pontjáról érkező

húsalapanyagokból készülnek stake ételeink. Ezen kívül hazai mangalicából saját tradicionális baszk

receptek alapján különféle szalámikat, kolbászt és sonkákat is készítünk, melyek csak nálunk

kóstolhatók és kiváló kísérői egy baráti borozásnak.

Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a helyi és szezonális alapanyagok használatára.

Vegetáriánus vendégeinkre is gondolva ezen alapanyagokból húsmentes ételekkel is készülünk.

Az étterem borválasztéka kiegészül – a Borközpont 50 magyar borászatának több mint 600 tétele

mellett – az argentin, kaliforniai, olasz, ausztrál és francia pincészetek boraival, melyek ételekkel való

párosításában képzett sommelier segíti vendégeinket.


Az Óbudán nyílt Winehub Borközpont és a Cut & Barrel bisztró hangulatos terasszal, korlátlan és

ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...