Különleges latin-amerikai fogásokkal Óbuda szívében nyitott a Cut & Barrel bisztró –
LATIN PASSION THAT TURNS YOUR MOMENTS INTO MEMORIES
Óbuda szívében, a régi Gordberger textilgyár impozáns, indusztriális épületében megnyílt Buda
legújabb bisztró étterme a Cut & Barrel Salumeria and Vineria!
Bisztró éttermünkben a baszk és latin-amerikai kultúra alapjait vegyítő contact-cousine fogásokkal
szeretnénk megismertetni vendégeinket, ahol a kétféle kultúra összekapcsolásával, egymást
harmonikusan kiegészítő, egyedi válogatást hoztunk létre.
A Latin-Cousine mindig kiegészít egy fontos eseményt, legyen az egy esküvő, családi összejövetel
vagy csak egy esti könnyed szórakozás: ételeink mindig a kapcsolatteremtést szolgálják. Ez a baszk
konyha alapja. Nem véletlen, hogy a baszk gasztronómia Európában is az egyik leghangulatosabb
konyhaművészetté vált napjainkra.
A világ számos éttermét megjárt brazil-portugál gyökerű séf, André Bicalho az argentin-baszk
kontakt konyhát képviselő Cut & Barrel bisztró corporate séfje.
André korábban számos országban, többféle területen tevékenykedett, amelyek közvetlenül, vagy
szorosan kapcsolódtak a gasztronómiához. Már több, mint 15 éve él Európában, dolgozott
Spanyolországban, Portugáliában, Angliában, Belgiumban, Németországban is és féléves szakmai
gyakrolatot szerzett a 2 Michelin-csillagos Villa René Lalique étteremben a francia Elzász régióban.
Széles körű nemzetközi tapasztalatát az új bisztró éttermünkben, valamint emellett Etyeken, a
Haraszthy pincészet Matador étteremének corporate séfjeként is hasznosítja.
A Cut & Barrel Bisztro egyedülálló építészeti megoldásokkal rendelkezik, szezonális alapanyagokkal és
magas minőségű konyhatechnológiát alkalmazva készítjük maradandó élményt jelentő ételeinket. A
füstös ízeket következetesen építjük be az ételekbe, mindig vigyázva arra, hogy összhangban
legyenek, és ne tereljék el a figyelmet a borokról sem.
Az étterem egyik legfontosabb alkotóeleme a hús. A világ különböző pontjáról érkező
húsalapanyagokból készülnek stake ételeink. Ezen kívül hazai mangalicából saját tradicionális baszk
receptek alapján különféle szalámikat, kolbászt és sonkákat is készítünk, melyek csak nálunk
kóstolhatók és kiváló kísérői egy baráti borozásnak.
Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a helyi és szezonális alapanyagok használatára.
Vegetáriánus vendégeinkre is gondolva ezen alapanyagokból húsmentes ételekkel is készülünk.
Az étterem borválasztéka kiegészül – a Borközpont 50 magyar borászatának több mint 600 tétele
mellett – az argentin, kaliforniai, olasz, ausztrál és francia pincészetek boraival, melyek ételekkel való
párosításában képzett sommelier segíti vendégeinket.
Az Óbudán nyílt Winehub Borközpont és a Cut & Barrel bisztró hangulatos terasszal, korlátlan és
ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése