Összes oldalmegjelenítés

2010. február 27., szombat

Egri borok az akadémián - 2010.02.27


Immár ötödik alkalommal rendezték meg a Magyar Tudományos Akadémián az Egri borok és kedvelőik találkozóját, ahol az Egri borvidék kiemelkedő borászai, a Borászválogatott tagjai mutatták be boraikat.
A 32 résztvevő borász közel 150 nedűjét ízlelhették meg az érdeklődők, a háttérben pedig Herczeg Flóra és a Veszelka Kommandó muzsikája szólt.


Külön érdekesség, hogy ezen a napon a 2009-es Év Bortermelője, Dr. Lőrincz György is kínálta borait, hiszen pincészete, a St. Andrea Szőlőbirtok is az Egri borvidéken található.


Aki ellátogatott a rendezvényre, egy elegáns kóstolópoharat is kapott ajándékba.

Szóval ezúttal úgy volt, hogy nem volt sehogy. Délután fél három felé akkora sor állt az MTA előtt, és az embereket is csak négyesével engedték be olyan 10 percenként - vajon mekkora volt a tömeg odabent? - hogy félóra után úgy döntöttünk inkább más elfoglaltság után nézünk.

Ebből is látszik, hogy az ingyér' pohár, és a rendkívül olcsó belépő vonzza a magyart. No de sebaj, elvégre múlthéten már degeszre ittuk magunkat, ezúttal úgyis "csak" egri borokat hoztak a gazdák. Vagy a limit hiánya, vagy vehemens hirdetések (pl. Exit) okozták a galibát, mindenesetre Eperjes Károly épp akkor hagyta el az épületet, amikor érkeztünk, szóval biztos voltak érdekes arcok.




Így járás... majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...