Összes oldalmegjelenítés

2017. május 18., csütörtök

Rosé sétáló kóstoló a Borháló Rétközben! - 2017.05.18 - 20


Megkezdődött a rosék szezonja, így a szervezők összeraktak egy mini kóstolósort, hogy a vásárlók véleménye alapján lehessen eldönten melyik rosé legyen a nyár kedvence.




Kóstolósor:

Günzer Tamás - CO2 gyöngyöző rosé 2016 0,75L
100%-ban egy korai szüretelésű Syrah-ból készült, C02-vel dúsítva, megőrizve a frissességet, könnyedséget és gyümölcsösséget. A jegesvödörből felszolgálva az igazi.

Wekler - Rékavár Rosé Cuvée 2016 2L

Ez a szekszárdi rozé a teltséget, különlegességet hirdeti. Enyhén szénsavas bor, a Kadarka fűszeressége, sőt a fűszerpaprika íze is felcsendül a gyümölcsös, friss, málnás aromák mellett. Gazdag illatával tartalmas dísze a kerti asztaloknak.

Babarczi Pannonhalmi Kékfrankos Rosé 2016 2L
Ez a Rozé, mely 100 %-ban Kékfrankosból készült, illatában és ízében is kitűnően tükrözi a Pannonhalmi borvidék és a fajta jellegzetességeit. Kóstoláskor intenzíven jelennek meg a szamóca és málna jegyek, melyet az élénk, közepes erejű savérzet támaszt alá.

Vojtek Rosé Cuvée 2016 1,5L

Könnyű, élénk savtartalmú, rendkívül üde elegáns bor. Színe hagymahéjra emlékeztet, illatában és ízében az érett málna aromáját fedezhetjük fel. Jól behűtve könnyű ételek, saláták és szárnyas mellé ajánljuk. Baráti összejövetelek, meleg tavasz-nyár esték bora, valamint nagy események, lakodalmi estek kiváló frissítője is lehet.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...